Sök
Translate

Use Google to translate this website

Hem Stöd Systematiskt kvalitetsarbete för alla

DELA

Systematiskt kvalitetsarbete för alla

Alla förskolor och skolor ska jobba med att utveckla sin verksamhet med hjälp av ett systematiskt kvalitetsarbete, det anger skollagen.

I en video berättar Per-Johan Trulsson hur det kan gå till. Per-Johan Trulsson är verksamhetsutvecklare på utbildningsförvaltningen och har lång erfarenhet av arbete med systematiskt kvalitetsarbete, SKA, både från många år som rektor och som handledare för andra rektorer. I den här introducerande filmen svarar han på några grundläggande frågor om SKA.

Du som vill lära dig mer kan göra det via bland annat Skolverkets material Länk till annan webbplats.. Vi har också samlat Per-Johan Trulssons digitala föreläsningar i utbildningsportalen.

Bild
Per-Johan Trulsson

Kontakt:

Per-Johan Trulsson Verksamhetsutvecklare Förvaltningskontoret perjohan.trulsson@vaxjo.se

Utbildning:
I utbildningsportalen hittar du som är anställd i Växjö kommun en utbildning om Systematiskt kvalitetsarbete Länk till annan webbplats.

Detta är Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och unga. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans.

Här hittar du oss

Länk till Växjö kommuns hemsida