Sök
Translate

Use Google to translate this website

Hem Rask är nyfiken på rektorsprogrammet

DELA

Rask är nyfiken på rektorsprogrammet

I podden Nyfiken på ledarskallar träffar Erling Rask rektorer i Växjö som berättar om utmaningar och glädjeämnen. Lotta Airosto som är rektor på Sandsbro skola berättar om resan genom rektorsprogrammet.

Rektor Lotta Airosto öppnar dörren till Sandsbro skola

Lotta Airosto medverkar i senaste avsnittet av Nyfiken på ledarskallar. Arkivbild.

Rektorsprogrammet omfattar 30 högskolepoäng som läses parallellt med arbete som rektor och över tre år.

— Det kan låta lite men vardagen på skolan stannar inte av för att man har streckat kalendern en dag för att ägna sig åt studier, säger Lotta. Samtidigt har det varit mycket lärorikt och gett eko på hela skolan och fortsätter att göra det.

Hurdå? Det får du höra i Nyfiken på ledarskallar: Lotta Airosto.  Länk till annan webbplats.

Du hittar podden via länken men också på Soundcloud, Spotify och där poddar finns.

Detta är Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och elever. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans.

Här hittar du oss

Länk till Växjö kommuns hemsida