Sök
Translate

Use Google to translate this website

Hem Sandsbro skola i nya lokaler

DELA

Sandsbro skola i nya lokaler

I januari 2017 brann delar av Sandsbro skola ner. Sedan dess har delar av verksamheten bedrivits i paviljonger, men nu, fyra år senare är skolan inflyttad och klar.

Det fattas en del möbler och greenscreenen i fritids lokaler för de äldre barnen har inte kommit upp än. Skobibliotekarie Karin Torstensson har bråda dagar med att få upp alla böcker på hyllorna och göra det mysigt för eleverna. Men det gör inte så mycket att allt inte är i ordning än.

—Nu har vi jättemycket energi, säger skolans rektor Charlotte Airosto. Det känns som att skolan har fått ett hjärta.

Text och foto: Anna Fritzén

Bild

Detta är Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och unga. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans.

Här hittar du oss

Länk till Växjö kommuns hemsida