Sök
Translate

Use Google to translate this website

Hem Nya böcker för nyfikna läsare

DELA

Nya böcker för nyfikna läsare

Läs, skriv och behåll boken. Det är den korta och sanna beskrivningen av hur det går till att bli recensent av böcker på Pedagog Växjö. Böckerna kan handla om pedagogik, forskning, ledarskap eller annat som rör skolans värld.

En hög av pedagogiska böcker, vridna som i en trappa-

Vi har många böcker som väntar på en läsare. Du kan också önska en bok att recensera.

Pedagog Växjö skriver om böcker som är intressanta för dig som jobbar i skolan, förskolan och fritids. Böckerna ska vara relativt nya och kan vara handfasta och konkreta eller akademiska och övergripande. Huvudsaken är att böckerna ger inspiration och utveckling i ditt yrke.

Vilka som skriver? Ja, det kan vara just du. Pedagog Växjö vill gärna ha kontakt med dig som just läst eller hört talas om en givande bok eller om du är sugen på att recensera böcker som vi redan har. Du är välkommen att höra av dig till redaktionen!

Vi blir alla vinnare: du får behålla boken du läst, Pedagog Växjö får en recension och vi delar med oss av viktiga läsupplevelser.

KATEGORIER

Recensenter välkomna

Pedagog Växjö skriver om böcker som är intressanta för dig som jobbar i skolan, förskolan och fritids. Böckerna ska vara relativt nya och kan vara handfasta och konkreta eller akademiska och övergripande. Huvudsaken är att böckerna ger inspiration och utveckling i ditt yrke.

Vilka som skriver? Ja, det kan vara just du. Pedagog Växjö vill gärna ha kontakt med dig som just läst eller hört talas om en givande bok eller om du är sugen på att recensera böcker som vi redan har. Du är välkommen att höra av dig till redaktionen!

Vi blir alla vinnare: du får behålla boken du läst, Pedagog Växjö får en recension och vi delar med oss av viktiga läsupplevelser.

Detta är Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och unga. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans.

Här hittar du oss

Länk till Växjö kommuns hemsida