Sök
Translate

Use Google to translate this website

Hem Två skolor vann Pedagog Växjös bingo

DELA

Två skolor vann Pedagog Växjös bingo

I september, en god stund innan Pedagog Växjö-sajten öppnades fick rektorer och chefer en bingobricka med sig tillbaka till sina verksamheter. Efter ett par veckor kunde inte en, utan två skolor ropa Bingo!

två personer tittar ner i en chokladask. Bredvid dem hänger ballonger.

Karin Bernhardson och Adis Curan provsmakar bingovinsten: chokladpraliner från Kungsmadskolan. Foto: Anna Fritzén/Växjö kommun

Bingo kan den verksamhet ropa som lyckats få en en hel rad på den 25 rutor stora bingobrickan. En och annan tävlingsnerv och vinnarskalle visades upp när brickorna delades ut. Uppdragen som skulle utföras för att få kryssa rutorna var vitt skilda men alla handlade om Pedagog Växjö på något sätt. Lotta Airosto på Sandsbro skola vittrade seger redan under själva mötet, då hon hade lösningen klar för flera av rutorna.

en kvinna öppnar en present. Glada människor syns i bakgrunden

Mathilda Moser som är rektor för Ljungfälle grundsärskola tog tillsammans med kollegerna emot priset av Erling Rask. Foto: Peter Leanderz

Bingobrickan som delades ut till er.

Med bara timmar emellan ropade Mathilda Moser på Ljungfälle grundsärskola och Lotta Airosto på Sandsbro skola ett digitalt bingo genom ett mail till redaktionen ett par veckor senare.

Det medförde att båda skolorna strax innan jul fick besök av Pedagog Växjö som uppvaktade med vackra och enligt uppgift även goda chokladpraliner från bageriet på Kungsmadskolan.

Grattis till segern Ljungfälle grundsärskola och Sandsbro skola önskar Pedagog Växjö-redaktionen!

Detta är Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och unga. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans.

Här hittar du oss

Länk till Växjö kommuns hemsida