Sök
Translate

Use Google to translate this website

Hem Invigning av Pedagog Växjö 7 januari

DELA

Invigning av Pedagog Växjö 7 januari

Här hittar du filmen där Anders Elingfors och Pernilla Tornéus inviger sajten. Nu börjar vi bygga tillsammans!

Det är egentligen nu arbetet börjar. Vi hoppas att det här ska bli ett ställe för dig som arbetar i någon av utbildningsförvaltningens verksamheter där du hittar inspiration till att utvecklas i ditt arbete, där det blir möjligt för dig att dela med dig av allt du kan som inte är självklart för andra. Vi hoppas att du kommer att ta del av filmer, bloggar och artiklar, att du tipsar om allt bra som händer i din eller andras verksamhet så att vi alla tillsammans kan ta ett steg till. Se filmen ovan och fundera över vad du vill läsa om här. Feedback tar vi gärna del av via adressen pedagog.vaxjo@vaxjo.se

Sajten smygöppnade i december och är öppen för alla att besöka. Vi vet att många, oavsett yrke, är intresserade av utbildningsfrågor och hur vi kan få en så bra utbildning som möjligt i Växjö kommun för barn och elever 1 till 20 år (och ännu äldre). Vill du veta när vi uppdaterar sidan får du gärna följa oss på facebook!

Detta är Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och unga. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans.

Här hittar du oss

Länk till Växjö kommuns hemsida