Sök
Translate

Use Google to translate this website

Hem Om oss

Om Pedagog Växjö

Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och unga. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans. Det är viktigt att alla kan ta del av innehållet: kommunens medarbetare så väl som studenter och presumtiva kollegor. Därför är sajten öppen. Däremot länkar vi ibland till Växjö kommuns intranät och där kommer bara du som är anställd i Växjö kommun in.

PV-redaktionen

Pedagog Växjös huvudredaktion består av 2-3 medarbetare som arbetar med innehållet på sajten. Vi kommer gärna till er och filmar eller skriver och fotograferar. Det går fint att tipsa redaktionen om goda arbeten eller framsteg som fler borde få ta del av genom en artikel eller film. Vill du själv beskriva hur ni gått tillväga får du gärna det.

Blogga hos Pedagog Växjö

Vill du ha en blogg hos Pedagog Växjö? Hör av dig till redaktionen så pratar vi om din bloggidé och hur det går till.

Personuppgifter

Vi vill sprida det goda lärandet och visa upp yrkesskickliga medarbetare. Då behöver vi behandla personppgifter som namn, bild och ibland även epostadress. Här kan du läsa om på vilken grund vi behandlar personuppgifter.

Om webbplatsen

Vi strävar efter att webbplatsen Pedagog Växjö ska vara tillgänglig för alla. Här berättar vi mer om hur vi arbetar med det.

Frågor eller synpunkter?

Har du frågor eller synpunkter på vår webbplats, får du gärna berätta det för oss. Detta gör du genom att maila oss på pedagogvaxjo@vaxjo.se.

Browser/webbläsare

Vår webbplats visas allra bäst via en modern webbläsare. Du kan använda en äldre webbläsare och på så vis se allt innehåll, dock bibehåller dessa inte stiländringar och kan visa vårt innehåll på ett felaktigt sätt.

Tillgänglighetsanpassning

Denna webbplats är byggd efter tillgänglighetsdirektiv WCAG 2.0AA men uppfyller idag även kraven för WCAG 2.1AA som började gälla den 23 september 2019. Därmed uppfyller vår webbplats W3C godkända webbstandard.

Lyssnafunktion

Genom att vi använder oss av ReadSpeaker på vår webbplats kan du få innehållet uppläst. Önskar du använda funktionen har vi en Lyssna-knapp placerad i vårt sidhuvud.

Så här använder du vår Lyssnafunktion.

Översättning

Är inte svenska det språk du vill använda, kan du ändra till annat språk. Detta gör du via vår språköversättningsfunktion.

Så här använder du vår språköversättning.

Cookies/kakor

Du lämnar ditt samtycke till att vi placerar kakor på din dator, om din webbläsare är inställd på att tillåta kakor. Du tar tillbaka ditt samtycke genom att ändra webbläsarens inställning.

Mer information om kakor hittar du här.

Sökfunktion

Blir du osäker var du hittar den information du vill komma åt, finns möjligheten att använda vår sökfunktion. Den söker igenom hela vår webbplats. Oavsett vilken sida du befinner dig på kan du trycka på sök-knappen uppe i sidans sidhuvud.

Så här använder du sökfunktionen.

Textstorlek

Om du tycker att textstorleken på våra sidor är för stor eller för liten, kan du ändra det med din moderna webbläsare. Använder du en PC gör du detta genom att trycka Ctrl+ för större text och Ctrl- för att minska storleken på texten. Använder du en Mac gör du detta genom att trycka Command+ för större text och Command- för mindre textstorlek.

Kontakter

Anna Fritzén

Utbildningsförvaltningen

anna.fritzen@vaxjo.se

Agneta Myrestam

Utbildningsförvaltningen

agneta.myrestam@vaxjo.se

Karin Råhlin

Utbildningsförvaltningen

karin.rahlin@vaxjo.se

Redaktionen

Utbildningsförvaltningen

pedagogvaxjo@vaxjo.se

Detta är Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och elever. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans.

Här hittar du oss

Länk till Växjö kommuns hemsida