Sök
Translate

Use Google to translate this website

Hem Om oss

Om Pedagog Växjö

Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och unga. Sajten kommer att avvecklas: från och med 230619 publiceras inga nya artiklar eller blogginlägg, men du kan ta del av materialet hela året 2023.

Personuppgifter

Vi vill sprida det goda lärandet och visa upp yrkesskickliga medarbetare. Då behöver vi behandla personppgifter som namn, bild och ibland även epostadress. Här kan du läsa om på vilken grund vi behandlar personuppgifter.

Om webbplatsen

Vi strävar efter att webbplatsen Pedagog Växjö ska vara tillgänglig för alla. Här berättar vi mer om hur vi arbetar med det.

Frågor eller synpunkter?

Har du frågor eller synpunkter på vår webbplats, får du gärna berätta det för oss. Detta gör du genom att maila oss på karin.rahlin@vaxjo.se.

Browser/webbläsare

Vår webbplats visas allra bäst via en modern webbläsare. Du kan använda en äldre webbläsare och på så vis se allt innehåll, dock bibehåller dessa inte stiländringar och kan visa vårt innehåll på ett felaktigt sätt.

Tillgänglighetsanpassning

Denna webbplats är byggd efter tillgänglighetsdirektiv WCAG 2.0AA men uppfyller idag även kraven för WCAG 2.1AA som började gälla den 23 september 2019. Därmed uppfyller vår webbplats W3C godkända webbstandard.

Översättning

Är inte svenska det språk du vill använda, kan du ändra till annat språk. Detta gör du via vår språköversättningsfunktion.

Så här använder du vår språköversättning.

Cookies/kakor

Du lämnar ditt samtycke till att vi placerar kakor på din dator, om din webbläsare är inställd på att tillåta kakor. Du tar tillbaka ditt samtycke genom att ändra webbläsarens inställning.

Mer information om kakor hittar du här.

Sökfunktion

Blir du osäker var du hittar den information du vill komma åt, finns möjligheten att använda vår sökfunktion. Den söker igenom hela vår webbplats. Oavsett vilken sida du befinner dig på kan du trycka på sök-knappen uppe i sidans sidhuvud.

Så här använder du sökfunktionen.

Textstorlek

Om du tycker att textstorleken på sidorna är för stor eller för liten, kan du ändra det med din moderna webbläsare. Använder du en PC gör du detta genom att trycka Ctrl+ för större text och Ctrl- för att minska storleken på texten. Använder du en Mac gör du detta genom att trycka Command+ för större text och Command- för mindre textstorlek.

Detta är Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och elever.

Länk till Växjö kommuns hemsida