Sök
Translate

Use Google to translate this website

Hem Om oss

Om oss

Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och unga. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans. Det är viktigt att alla kan ta del av innehållet: kommunens medarbetare så väl som studenter och presumtiva kolleger. Därför är sajten öppen. Däremot länkar vi ibland till Växjö kommuns intranät som kräver inloggning.

Pedagog Växjö har inspirerats av andra etablerade pedagog-sajter, främst Pedagog Göteborg och Pedagog Malmö. Nu hoppas vi att vi ska kunna bidra till ännu mer inspiration!

PV-Redaktionen

Pedagog Växjös huvudredaktion består av 2-3 medarbetare som arbetar med innehållet på sajten. Vi kommer gärna till er och filmar eller skriver och fotograferar. Det går fint att tipsa redaktionen om goda arbeten eller framsteg som förtjänar ett reportage. Vill du själv beskriva hur ni gått tillväga går det också bra.

Kalender

Sajten innehåller en kalender som vi hjälps åt att fylla med internt och externt material. Här kan du se vad som händer i Växjö kommun som du kan ha nytta av i ditt arbete.

Blogga hos Pedagog Växjö

Vill du ha en blogg hos Pedagog Växjö kan du höra av dig via formuläret under knappen som heter "börja blogga".

Kontakter

Anna Fritzén

Utbildningsförvaltningen

anna.fritzen@vaxjo.se

0470-41676

Agneta Myrestam

Utbildningsförvaltningen

agneta.myrestam@skola.vaxjo.se

0470-796932

Redaktionen

Utbildningsförvaltningen

pedagogvaxjo@vaxjo.se

Detta är Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och unga. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans.

Här hittar du oss

Länk till Växjö kommuns hemsida