Sök
Translate

Use Google to translate this website

Hem Kalender Workshopserie om programmering för lärare (åk 4-9)

Workshopserie om programmering för lärare (åk 4-9)

DELA

NÄR:

22 september, 15:30 - 17:30

VAR:

Linnéuniversitetet, Växjö

ARRANGÖR:

Linnéuniversitetet, Institutionen för datavetenskap och medieteknik, Växjö

KOSTNAD:

Ingen kostnad

ANMÄLAN:

Mer information och anmälan senast 11 september via länken nedan

Linnéuniversitetet erbjuder en webbkurs med fyra träffar erbjuds om programmering för de äldre eleverna. Den vänder sig främt till lärare i åk 4-9 som undervisar i matematik eller teknik, men andra lärare är mycket välkomna.

Linnéuniversitetet erbjuder på uppdrag av Skolverket en workshopserie som komplement till webbkursen "Att programmera". Kursen består av en introducerande del där du möter grundläggande programmeringsbegrepp.
Därefter är materialet indelat i tre fristående spår: Scratch, Micro:bit eller Python.

Workshopserien utgår ifrån webbkursen ”Att programmera”. Vid anmälan anger du vilket spår du vill gå. Den första träffen är en gemensam träff för alla deltagare i workshopserien. Därefter är deltagarna indelade i det valda spåret, men träffarna genomförs samtidigt.

Workshopserien riktar sig till lärare som undervisar i matematik eller teknik i årskurserna 4-9 samt motsvarande skolformer inom vuxenutbildningen. Även lärare som undervisar i andra ämnen, årskurser eller skolformer och som vill lära sig grunderna i programspråken är mycket välkomna. Deltagarna ska vara verksamma lärare men behöver inte vara behöriga matematik- eller tekniklärare.

Detta är Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och elever. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans.

Här hittar du oss

Länk till Växjö kommuns hemsida