Sök
Translate

Use Google to translate this website

Hem Kalender Växjökonferensen blir digital

Växjökonferensen blir digital

DELA

NÄR:

26 januari, 09:00 - 17:00

VAR:

Linnéuniversitetet, Växjö

ARRANGÖR:

Växjö kommun, Linnéuniversitetet, Region Kronoberg

KOSTNAD:

4000 kr till och med 30 november 2021, därefter ordinarie avgift 4500 kr (exkl. moms)

ANMÄLAN:

Anmälan via länk nedan

Växjökonferensen 2022 har temat: Samhälle och skola i förändring. Att utbilda för framtiden. På grund av de rådande omständigheter kommer konferensen att ställas om till digitalt format.

Bland föreläsarna finns Per Naroskin, psykolog, Pontus Wallin, forskare Skolforskningsinstitutet, Martin Lackéus, forskare Chalmers, Daniel Sundberg, professor i pedagogik Linnéuniversitetet, Amelie von Zweigbergk, vd Zweig Solutions, Lena Pareto, professor i pedagogik Göteborgs universitet, Ulrik Hoffman, vd Ungdomsbarometern, Gabriel Heller Sahlgren, forskare bland annat på Institutet för näringslivsforskning och Mikael Kalmenstam, rektor.
Konferensen arrangeras för 34:e året i rad och riktar sig till utbildningspolitiker, förvaltningstjänstepersoner, rektorer, fackliga organisationer, studie- och yrkesvägledare samt lärare på grundskola, gymnasie och högskola/universitet.

Detta är Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och elever. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans.

Här hittar du oss

Länk till Växjö kommuns hemsida