Sök
Translate

Use Google to translate this website

Hem Kalender Pedagogiskt kafé om bibliotek i undervisningen

Pedagogiskt kafé om bibliotek i undervisningen

DELA

NÄR:

22 september, 16:00 - 17:00

VAR:

Ringsbergskolan

ARRANGÖR:

utbildningsförvaltningen

KOSTNAD:

kostnadsfritt

ANMÄLAN:

Anmälan via knappen nedan

Skolbibliotek är som bäst när de samverkar med skolans övriga undervisning! Rektor Susanne Randau, lärare Sofia Viscovi och skolbibliotekarie Eric Haraldsson berättar om organisationen kring skolbibliotekariens funktion på Ringsbergskolan.

Vad händer när skolbibliotekarien och lärarens kompetenser tillsammans möter eleverna i klassrummet? Vad behöver en skolbibliotekarie av sin rektor, och vad behöver en rektor av sin skolbibliotekarie? Vad är, egentligen, ett skolbibliotek?

Välkommen till en föreläsning i en serie om fyra, som har temat språkutvecklande arbetssätt.

Föreläsningen från Ringsbergskolan ställdes in i våras med anledning av regeringens beslut att begränsa allmänna sammankomster. Men nu kommer möjligheten åter! Det finns ett begränsat antal platser utspridda i lokalen. Vill du hellre sitta vid din dator går det bra att följa föreläsningen digitalt. Du väljer hur du vill delta när du anmäler dig.

Från 15.30 finns det fika och klockan 16 drar föreläsningen igång.

Observera att det vid skolan saknas möjligheter att parkera under så lång tid som föreläsningen pågår.

Exempelbild 1200x800

Detta är Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och unga. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans.

Här hittar du oss

Länk till Växjö kommuns hemsida