Sök
Translate

Use Google to translate this website

Hem Kalender Pedagogiskt kafé Cirkelmodellen

Pedagogiskt kafé Cirkelmodellen

DELA

NÄR:

12 februari, 16:00

VAR:

Pär Lagerkvistskolan

ARRANGÖR:

Utbildningsförvaltningen

KOSTNAD:

Kostnadsfritt

ANMÄLAN:

Anmälan via länken nedan

Välkommen till Pedagogiskt kafé där Karin Welin prata om språk i alla ämnen, om bas och utbyggnad och om praktiskt arbete med språk och kunskapsutvecklande i klassrummet - cirkelmodellen.

Karin Welin har jobbat med språk och kunskapsutvecklande arbete och genrepedagogik sedan 2007. Hon har jobbat i Kalmar tidigare, till och med 2016 då hon började på Lammhults skola där hon jobbar idag. Karin är lärare i sv/SO och musik från början, men har under de senaste åren inriktat sig på svenska som andraspråk. Karin föreläser på Pär Lagerkvistskolan.

Under året erbjuds fyra tillfällen när vi talar om språkutvecklande arbetssätt ur olika perspektiv. Anmäl dig till ett eller flera. Från 15.45 finns det fika och klockan 16 drar föreläsningen igång. Vi räknar med att vara klara runt 17.

Exempelbild 1200x800

Detta är Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och unga. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans.

Här hittar du oss

Länk till Växjö kommuns hemsida