Sök
Translate

Use Google to translate this website

Hem Kalender Nätverksträff MA, F-6

Nätverksträff MA, F-6

DELA

NÄR:

18 september, 14:00 - 17:00

VAR:

H-salen, Växjö kommun

ARRANGÖR:

Utbildningsförvaltningen, Växjö kommun

KOSTNAD:

Kostnadsfritt

ANMÄLAN:

Är du intresserad av att veta mer om nätverket, kontakta Anna Bengtsson, verksamhetsutvecklare.


De nätverk som utbildningsförvaltningen i Växjö kommun driver, ska gynna utvecklingsarbete, sprida kunskap och skapa delaktighet mellan nätverkens deltagare i olika verksamheter. Kontaktperson för ämnesnätverket för matematik nås på e-postadressen: anna.bengtsson4@vaxjo.se

Träffen sätter först fokus på läsårets stora höjdpunkt – Matematikbiennalen 2020. Vi går igenom programmet och tipsar varandra om intressanta föreläsare och utställare samt utbyter tankar om hur vi bäst förbereder och följer upp dagarna på respektive skola.

Forskare vid BTH, Blekinge Tekniska Högskola, har på Skolverkets uppdrag koordinerat och tillsammans med andra forskare utarbetat stödmaterial för skolornas arbete med att främja särskilt begåvade elever. Linda Mattsson är en av dem och hon kommer till vår träff för att leda samtalet kring hur vi får upp ögonen för våra talangfulla elever, ser deras stora potential och stimulerar dem att utveckla sina förmågor så långt det går. Linda har arrangerat flera stora konferenser med fokus på högpresterande och särskilt begåvade elever, senast nu i aug, hon ligger även bakom Mattetalanger på NCM.

Exempelbild 1200x800

Detta är Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och unga. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans.

Här hittar du oss

Länk till Växjö kommuns hemsida