Sök
Translate

Use Google to translate this website

Hem Kalender Nätverksträff MA, 7-9 och gy

Nätverksträff MA, 7-9 och gy

DELA

NÄR:

24 september, 14:30 - 17:00

VAR:

B-salen, Växjö kommun

ARRANGÖR:

Utbildningsförvaltningen, Växjö kommun

KOSTNAD:

Kostnadsfritt

ANMÄLAN:

Är du intresserad av att veta mer om nätverket, kontakta Anna Bengtsson, verksamhetsutvecklare.


De nätverk som utbildningsförvaltningen i Växjö kommun driver, ska gynna utvecklingsarbete, sprida kunskap och skapa delaktighet mellan nätverkens deltagare i olika verksamheter. Kontaktperson för ämnesnätverket för matematik nås på e-postadressen: anna.bengtsson4@vaxjo.se

Första temat för träffen har fokus på inkludering i matematikundervisningen. Karin Weidmert och Ola Green, speciallärare respektive förstelärare på Norregårdskolan, berättar om Tisdagsmatte. Detta upplägg och organisation av utbildning och undervisning i matematik har blivit ett framgångsrikt sätt att ge fler elever möjlighet att nå mål utifrån sina förutsättningar. Därmed blir det en fördjupning från vårens samtal som handlade om utökad timplan i åk 7-9.

Träffen sätter sedan fokus på läsårets stora höjdpunkt – Matematikbiennalen 2020. Vi går igenom programmet och tipsar varandra om intressanta föreläsare och utställare samt utbyter tankar om hur vi bäst förbereder och följer upp dagarna på respektive skola.

Exempelbild 1200x800

Detta är Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och unga. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans.

Här hittar du oss

Länk till Växjö kommuns hemsida