Sök
Translate

Use Google to translate this website

Hem Kalender Nätverksträff IDH, 7-9 och gy

Nätverksträff IDH, 7-9 och gy

DELA

NÄR:

4 september, 14:30 - 17:00

VAR:

H-salen, Växjö kommun

ARRANGÖR:

Utbildningsförvaltningen, Växjö kommun

KOSTNAD:

Kostnadsfritt

ANMÄLAN:

Är du intresserad av att veta mer om nätverket, kontakta Anna Bengtsson, verksamhetsutvecklare.


De nätverk som utbildningsförvaltningen i Växjö kommun driver, ska gynna utvecklingsarbete, sprida kunskap och skapa delaktighet mellan nätverkens deltagare i olika verksamheter. Kontaktperson för ämnesnätverket för idrott och hälsa nås på e-postadressen: anna.bengtsson4@vaxjo.se

Skolinspektionen har nyligen utfört en kvalitetsgranskning av ämnet idrott och hälsa i grundskolans årskurs 7–9 med syfte att bidra till utveckling. Granskningen gör tydligt vad som behöver förbättras för att i högre grad nå målen för verksamheten inom det aktuella området samt beskriver väl fungerande inslag och framgångsfaktorer.

Projektledare/rapportskribent för kvalitetsgranskningen har varit Andreas Leo, Skolinspektionen i Lund, och nu har vi bjudit in honom för att presentera rapporten, som vi sedan kan ta avstamp ifrån i vårt nystartade nätverk.

Exempelbild 1200x800

Detta är Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och unga. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans.

Här hittar du oss

Länk till Växjö kommuns hemsida