Sök
Translate

Use Google to translate this website

Hem Kalender Inställt Hållbara elevarbeten

Inställt: Hållbara elevarbeten

DELA

NÄR:

25 mars, 08:00 - 12:00

VAR:

IOGT NTO Vattentorget

ARRANGÖR:

Utbildningsförvaltningen

KOSTNAD:

Kostnadsfritt

ANMÄLAN:

Information och anmälan via informationsknapp nedan

Med anledning av regeringens beslut att begränsa möjligheten till allmänna sammankomster och offentliga tillställningar har Växjö kommun beslutat att ställa in Earth Week, vecka 13.

Därmed utgår även det program som tagits fram specifikt för Utbildningsförvaltningen.

Elever, lärare och experter möts för att redovisa och samtala kring elevarbeten kring hållbar utveckling. Evenemanget ingår i programmet för Earth week 2020 och vänder sig till högstadie- och gymnasieelever.

Det här är en möjlighet för lärare och elever på högstadiet och gymnasiet i Växjö kommun att ta del av ämnesövergripande utmaningar för hållbar utveckling: Hållbar klädkonsumtion, Mindre plast i våra hav, Hållbara transporter och resande, Ökad biologisk mångfald, Hållbar teknik samt Hälsosam och hållbar mat. Syftet med elevarbetena är att skaffa sig kunskaper på området, utveckla kreativitet och innovationsförmåga som främjar utvecklingen samt diskutera fördelning, rättvisa och jämlikhet.

Exempelbild 1200x800

Detta är Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och unga. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans.

Här hittar du oss

Länk till Växjö kommuns hemsida