Sök
Translate

Use Google to translate this website

Hem Kalender Inställt Exkursion runt Växjösjön

Inställt: Exkursion runt Växjösjön

DELA

NÄR:

25 mars, 14:30 - 17:00

VAR:

Vattentorget

ARRANGÖR:

Utbildningsförvaltningen

KOSTNAD:

Kostnadsfritt

ANMÄLAN:

Anmälan senast 9 mars via informationsknappen nedan

Med anledning av regeringens beslut att begränsa möjligheten till allmänna sammankomster och offentliga tillställningar har Växjö kommun beslutat att ställa in Earth Week, vecka 13.

Därmed utgår även det program som tagits fram specifikt för Utbildningsförvaltningen.

Är du intresserad av att veta hur Växjösjön och dess omgivning mår? Den här vandringen ingår i programmet för Earth week 2020 och vänder sig till lärare.

Att skydda och återställa vattenrelaterade ekosystem är en utmaning vi står inför. Hur kan god vattenmiljö gynna omkringliggande områden? På vilket sätt tillför vattenvårdsarbetet ett samhällsekonomiskt värde? Andreas Hedrén, planeringsingenjör på tekniska förvaltningen tar oss med på en exkursion runt Växjösjön och redogör samtidigt för de åtgärder som inneburit stora förbättringar av vattenkvaliteten i Växjösjöarna.

Exempelbild 1200x800

Detta är Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och unga. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans.

Här hittar du oss

Länk till Växjö kommuns hemsida