Sök
Translate

Use Google to translate this website

Hem Kalender Fortbildning för förskollärare i förskoleklass

Fortbildning för förskollärare i förskoleklass

DELA

NÄR:

1 september - 30 juni, 08:00 - 17:00

VAR:

Växjö

ARRANGÖR:

Skolverket och utbildningsförvaltningen i Växjö

KOSTNAD:

Kostnadsfritt för dem som uppfyller ansökningskraven

ANMÄLAN:

Anmälan senast 14 maj


För dig som jobbar i förskoleklass och har förskollärarexamen finns möjligheten att fortbilda dig i två terminer på kvartsfart, med start höstterminen 2021.

Utbildningsförvaltningen i Växjö har beslutat att erbjuda ett antal medarbetare med förskollärarexamen som är tillsvidareanställda för att undervisa i förskoleklass, att till viss del vara studielediga med lön för att läsa Skolverkets uppdragsutbildningar inom matematikinlärning och läs- och skrivinlärning med start hösten 2021. Det finns två kurser om 15 hp. Start- och slutdatum ej fastställda.

Sista anmälningsdag för själva utbildningen är 14 maj, men är du intresserad uppmanas du ta kontakt med din rektor snarast möjligt. Frågor gällande innehållet i utbildningen besvaras av Helén Hult-Sannéus enhetschef, enheten verksamhetsutveckling och utbildningskvalitet, telefon 0470-796958, helen.hult-sanneus@vaxjo.se

Läs mer på intranätet. Länk till annan webbplats.

Exempelbild 1200x800

augusti


10 augusti

Lära mer om Binogi

19 augusti - 13 januari

Bli rörelsecoach

oktober


12 oktober - 13 oktober

Mer friluftsliv i skolan

Detta är Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och unga. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans.

Här hittar du oss

Länk till Växjö kommuns hemsida