Sök
Translate

Use Google to translate this website

Hem Kalender Digital kompetensdag 2018

Digital kompetensdag 2018

DELA

NÄR:

30 oktober, 08:15 - 16:00

VAR:

Linnéuniversitetet

ARRANGÖR:

AV-Media Kronoberg

KOSTNAD:

400 kr/800 kr

ANMÄLAN:

Via länk nedan

Boka in den 30 oktober på Linnéuniversitet för den Digitala Kompetensdagen! I I år firar vi 10 år. Syftet med dagen är att ge länets pedagoger och skolledare nya idéer, verktyg, kunskap och möjlighet till samtal om IT och skolutveckling. Nytt för i år är en satsning på slöjdämnet, vuxenutbildning, sfi och fler workshops.

IT i skolan är högaktuellt på grund av de reviderade läroplanerna och kursplanerna i skolan och behovet av ett motiverande och effektivt lärande. Vi satsar på att ha ett innehåll som tilltalar alla pedagoger, från förskola till universitet, och har engagerat flera nationellt uppmärksammade föreläsare. Med utmärkelsen Årets nätspridare lyfter vi lärare i länet som har förnyat undervisningen. Dagen arrangeras av AV-Media Region Kronoberg och RUC IT/Linnéuniversitetet.

Exempelbild 1200x800

Detta är Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och unga. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans.

Här hittar du oss

Länk till Växjö kommuns hemsida