Sök
Translate

Use Google to translate this website

Hem Bloggar Redaktionsbloggen Tack och hej från Pedagog Växjö

DELA

Tack och hej från Pedagog Växjö

Från och med vårterminens slut 2023 uppdateras inte Pedagog Växjö längre. Men du kan fortsätta att läsa det äldre material året ut.

Bild

I snart fem år har inspirationssajten Pedagog Växjö varit en del av kommunikationen i utbildningsförvaltningen i Växjö. Ni är faktiskt nära tusen stycken som bidragit till sajten. I slutet av maj 2023 togs beslutet att pengarna det kostar att driva sajten behöver sparas in i svåra budgetttider. Sajten i sig är inte särskilt kostsam men det kostar såklart att ha medarbetare som berättar om verksamheterna i film, podd, text och foto.

Ännu ett tag kommer du att kunna läsa det äldre materialet, använda genvägarna som stöd erbjuder, poddavsnitten når du där poddar finns, Musikverkstadens låtar och pedagogiska filmer kommer att flytta till nya platser. När året är slut kommer visst material att flyttas medan annat inte kommer att vara tillgängligt längre eftersom sajten då stängs. Passa alltså på under sommaren och hösten att ta del av det som är värdefullt för dig i ditt arbete och som människa.

En riktigt stärkande sommar önskar vi i redaktionen er! På återseende!

KATEGORIER

Redaktionsbloggen Anna Fritzén anna.fritzen@vaxjo.se PUBLICERAT: 2023-06-16

Relaterade inlägg

Detta är Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och elever.

Länk till Växjö kommuns hemsida