Sök
Translate

Use Google to translate this website

Hem Bloggar Redaktionsbloggen Lagar, regler och kära kollegor

DELA

Lagar, regler och kära kollegor

Man vill ha koll. Här finns en lista på en hel del nya regler och lagar som gäller i skolans värld.

Bild

Har lediga dagar gjort att du glömt din inloggning, var du lagt din planering eller hur du hade tänkt för att jobba mer effektivt? Du är en bland många. Undertecknad stirrade som förhäxad på skärmen när den inte uppförde sig som den skulle, tills kollegan visade att jag helt sonika bara stannat halvvägs i processen och trodde att det skulle funka lika bra. Kollegialt lärande, tack och lov för den.

Från 1 juli finns en hel del regeländringar som kan vara bra att känna till. Skolverket har en avdelning som heter aktuella regeländringar Länk till annan webbplats.. Här kommer ett urval från den:

I början av höstterminen kom dessutom ett par utredningar och rapporter.

Så, när någon frågar dig: ”Vem säger så? Var står det?” kan kanske dessa länkar vara till hjälp. Eller så vet en kollega, tack och lov.

Redaktionsbloggen Agneta Myrestam agneta.myrestam@vaxjo.se Redaktör PUBLICERAT: 2021-08-19

Detta är Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och unga. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans.

Här hittar du oss

Länk till Växjö kommuns hemsida