Sök
Translate

Use Google to translate this website

Hem Bloggar Redaktionsbloggen Den blomstertid, men hur då?

DELA

Den blomstertid, men hur då?

Funderar du på digital sändning av din skolas eller förskolas avslutning? Vi har satt ihop några guider för att hjälpa dig med det.

Bild

Kanske har ni bestämt er för att föräldrar får vänta till ett senare tillfälle att få höra sina barn sjunga Den blomstertid nu kommer. Eller så vill ni dela upplevelsen med vårdnadshavare digitalt. Men hur? Vi vill slå ett slag för att under rubriken Resurser hittar du länkade aktuella guider till hur man till exempel livesänder ett evenemang med elevmedverkan på skolan eller förskolan. Där hittar du också texter om vilka regler vi behöver förhålla oss till.

Vi uppdaterar dokumenten ofta så kom tillbaka till resurssidan Från fysiskt möte till digitalt varje gång du ska sända något så är det större chans att det blir rätt. Hittar du någon felaktighet i någon av dem är vi tacksamma för att du hör av dig så uppdaterar vi direkt.

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  KATEGORIER

  Redaktionsbloggen Anna Fritzén anna.fritzen@vaxjo.se PUBLICERAT: 2021-05-05

  Detta är Pedagog Växjö

  Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och unga. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans.

  Här hittar du oss

  Länk till Växjö kommuns hemsida