Sök
Translate

Use Google to translate this website

Hem Bloggar Redaktionsbloggen Hitta lättare vad du behöver!

DELA

Hitta lättare vad du behöver!

NYHETER. Det har dykt upp lite nyheter på Pedagog Växjö senaste tiden. En sådan är den nya menyrubriken resurser. Här hittar du information och genvägar till grejer som är bra att ha i arbetet.

Bild

Tanken är att den här sidan ska hjälpa dig att hitta vad du behöver, när du behöver det. Sidan är under uppbyggnad, många fler rubriker är tänkta att komma till.

Nu hittar du listan över digitala resurser som du kan använda i ditt arbete på resurssidan. Är du anställd av Växjö kommun och arbetar pedagogiskt i någon verksamhet så finns det många digitala resurser till hjälp och stöd i ditt arbete. Genom den får du överblick över hur mycket som faktiskt finns. Vi tänker att du säkert redan vet vilka digitala resurser som din enhet har köpt in men vad som är kommungemensamt är ibland mer oklart. Här listas de digitala resurser som har kommun- eller länslicens. 

Vi tänker att det viktiga för dig är att du hittar grejer, inte vem som har betalat dem eller var på nätet eller intranätet de egentligen ”bor”. Därför kommer du ofta att länkas vidare från den här sidan, ibland till intranätet, ibland till vaxjo.se, ibland till Skolverket som exempel. Det betyder förstås också att de av er som inte redan jobbar i Växjö kommun kan se vad vi erbjuder våra anställda men inte alltid ta del av allt.

En annan nyhet är vår googlekarta. Den når du via startsidan. Missa inte att söka artiklar via vårt geografiska sök. Här ser du enkelt vad vi skrivit om varje skola. Saknar du någon skola eller artikel om något bra initativ? Glöm inte att berätta det för oss! 😊

KATEGORIER

Redaktionsbloggen Anna Fritzén anna.fritzen@vaxjo.se PUBLICERAT: 2020-11-06

Relaterade inlägg

Detta är Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och unga. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans.

Här hittar du oss

Länk till Växjö kommuns hemsida