Sök
Translate

Use Google to translate this website

Hem Bloggar Redaktionsbloggen Ha en trevlig sommar!

DELA

Ha en trevlig sommar!

Varje sommar behöver en hälsning om goda dagar, ljus och annorlunda liv. Här kommer en sommarhälsning från Pedagog Växjö.

Trädkronor och himmel.

Träd och himmel, en bra kombination.

Vi hälsar inte på varandra som förr. Vi nickar, låtsaskramas i luften, lägger handen på hjärtat. En del tycker säkert att det är skönt att handskakande i tid och otid är borta, andra har kommit på att de är mer fysiska än de trott och halvt hallucinerar efter att fastna i en lång kram med goda vännen.

Men en vanlig hederlig trevlig sommar kan man önska alla och envar: i ord, i mejl, på sajter som denna. Det finns en sommar — och den är nu — och du som jobbar på förskolor och skolor förtjänar att uppleva en trevlig sommar.

Halvmoget solbelyst hjortron.

Ett hjortron gör ingen sylt, men man kan också bara titta.

Antingen tittar du uppåt trädkronorna och himlen för att känna att du är del av något större, eller så blickar du hellre nedåt och ser att naturen växer och mognar oavsett vad statistiken om coronavirus säger. Eller så gör du precis som du mår bäst av.

Trevlig sommar önskar redaktionen på Pedagog Växjö!

KATEGORIER

Redaktionsbloggen Agneta Myrestam agneta.myrestam@vaxjo.se Redaktör PUBLICERAT: 2020-07-10

Relaterade inlägg

Detta är Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och unga. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans.

Här hittar du oss

Länk till Växjö kommuns hemsida