Sök
Translate

Use Google to translate this website

Hem Bloggar Redaktionsbloggen Med hopp om härliga helger!

DELA

Med hopp om härliga helger!

Redan är det dags för julledighet. För helt nyfödda Pedagog Växjö känns det inte alls särskilt lägligt: vi vill ju vara ute och träffas, dela och sprida allt fint som händer.

Bild

Den här veckan har rekrytering stått i fokus och så kommer det att fortsätta ett par veckor efter jul. Strax innan sajten gick upp hade vi ute en annons om att vi letar efter en person på heltid som under ett år kan hjälpa till att fylla sajten med innehåll. Vad många ansökningar vi fick! Intervjuerna har påbörjats men nu behöver vi ta paus för lite jul- och nyårsledigt.

På andra sidan helgerna väntar den officiella invigningen av Pedagog Växjö. 7 januari sker den, direkt här på sajtens första sida.

Varje gång vi är ute i någon verksamhet har vi med oss tips tillbaka. Så var det även i går när en av de två skolor som vunnit pedagog Växjös bingo från tidigare i höst korades. Vilka som vann får ni snart veta!

God jul, goda helger och gott nytt år önskar Pedagog Växjö!

 

 

 

KATEGORIER

Redaktionsbloggen Anna Fritzen anna.fritzen@vaxjo.se PUBLICERAT: 2018-12-21

Relaterade inlägg

Detta är Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och unga. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans.

Här hittar du oss

Länk till Växjö kommuns hemsida