Sök
Translate

Use Google to translate this website

Hem Bloggar Digitala verktyg

Digitala verktyg

ANTAL INLÄGG: 12 ~ STARTADE: 2018-11-05

Per Klasson har jobbat med digitalisering i skolan sedan mitten av 90-talet, och delar med sig av tips på hur man kan jobba med de digitala verktygen.

Pers material håller på att flytta från den här bloggen till avdelningen STÖD på Pedagog Växjö så att vi ska kunna hålla materialet uppdaterat.

Per jobbar som verksamhetsutvecklare inom utbildningsförvaltningen i Växjö. Huvudfokus kretsar kring användning av digitala verktyg i skolarbetet och mycket kretsar kring Googleplattformen som är basen för de flesta skolor. Per har även en bakgrund som medielärare, så det blir en hel del tips kring att använda medier på olika sätt i skolan.

Senaste inläggen

Pedagog Växjö – dela, lär, utvecklas!

Pedagog Växjö bygger vi tillsammans. Genom att dela med oss om stort och litet i vår pedagogiska vardag växer vi i vårt uppdrag.

Detta är Pedagog Växjö

Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och unga. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans.

Här hittar du oss

Länk till Växjö kommuns hemsida